Alutrix + Resitrix på Stockholm Quality Outlet

Home / Alutrix + Resitrix på Stockholm Quality Outlet
Stockholm Quality Outlet expanderar. Nyproduktion. Här lägger Årsta Tak AB Alutrix som ångspärr och ovanpå det Resitrix MB som ytskikt. Här tänker Fastighetsägaren långsiktigt och med denna lösning får de ett underhållsfritt och problemfritt tak.

Stockholm Quality Outlet expanderar.
Nyproduktion. Här lägger Årsta Tak AB Alutrix som ångspärr och ovanpå det Resitrix MB som ytskikt. Här tänker Fastighetsägaren långsiktigt och med denna lösning får de ett underhållsfritt och problemfritt tak.

Alutrix ångspärr ovanpå plåt.

Alutrix ångspärr ovanpå plåt.

Överst Resitrix MB som ytskikt.

Överst Resitrix MB som ytskikt.

Vad tyckte du om informationen på den här sidan?
DåligBra
(3 personer har röstat.)
Loading...