Takcentrum – Takproffsens totalleverantör!

Home / Takcentrum – Takproffsens totalleverantör!

Välkommen till centrum för takprodukter: tätskikt, takpapp, isolering och taksäkerhet.

Takcentrum Sverige ABTakcentrum är totalleverantören med marknadens i särklass mest attraktiva takprodukter & takmaterial för att skapa täta och säkra yttertak. Kompletta och vattentäta helhetslösningar där högkvalitativa produkter backas med kompetens, förtroende, personlig service och fullständiga garantier är några av de byggstenar vilka vårt framgångskoncept bygger på.

Vi har takprodukter & takmaterial för alla kvalificerade yttertak.
Tätskikt för låglutande tak; gummiduk och takpapp.
För branta tak; underlagspapp och pannor.
Och därtill ett mycket brett sortiment takdetaljer och taktillbehör.

Våra kunder är proffs på tak och tätskiktsarbete. Att vara leverantör av tak och tätskikt till marknadens bästa entreprenörer och takläggare ställer höga krav på oss och den service vi erbjuder våra kunder. Att ha uppnått, bibehållit och försvarat vår höga marknadsposition bland de bästa i branschen i över 25 år är något vi är väldigt stolta över. Vi erbjuder den svenska takmarknaden ett enastående och slagkraftigt produktprogram från synnerligen välrenommerade producenter runt om i Europa.

Vi levererar helt enkelt kvalité oavsett om det är/heter takpapp, underlagspapp, tätskikt, gummiduk, ångspärr, takduk, taksäkerhet, takljuskupol, takpannor, takmassa, takverktyg, takstos, takbrunn eller bara service.

Våra garantier

Alla våra takprodukter backas upp med mycket bra garantier som verkligen gäller, om det skulle behövas. Vi erbjuder idag produkter som inom vart segment håller absolut högsta klass. Takcentrum samarbetar, genom våra leverantörer, med några av Europas största försäkringsbolag, Allianz och Groupama, som återförsäkrar materialgarantin för våra kunders trygghet och säkerhet.

Mer än bara takprodukter

Kompetens, förtroende och förståelse är grunden för vår framgångsrika historia. Individuell och personlig service med snabb och flexibel orderhantering är Takcentrums tradition som vi lever med varje dag.

För att säkerställa det som är värdefullt för dig levererar vi endast kvalitetsprodukter för tak och taktäckning. Tack vare senaste tillverkningstekniken och fullständig kvalitetskontroll av råvaror genom hela produktionsprocessen, erbjuder vi produkter med jämn kvalitet på en hög nivå hela vägen.

Erfarna yrkesmän uppskattar den långa livslängden och höga funktionaliteten som Takcentrums produkter står för.
På Takcentrum vill vi göra ditt dagliga arbete så lätt och framgångsrik som möjligt. Därför, förutom kvalitetsprodukter för takläggning, erbjuder vi också en individuell och personlig service för ett smidigt genomförande av era projekt i alla led.

Vårt fokus är kvalité.

Kärnverksamhet och arbetssätt

Takcentrum Sverige AB marknadsför produkter, tjänster och system som tätar, säkrar och skyddar byggnader och anläggningar mot regn, fukt, vind, snö och kyla. Genom samverkan med våra yrkesskickliga entreprenörer ser vi till att valet av tak och takmaterial blir rätt från första början.
Vår kärnverksamhet är tak och tätskikt.

För personlig rådgivning ring oss direkt!

Som arkitekt, konsult och konstruktör är arbetsområdet brett.
Sitter du med ett takprojekt där specialisthjälp behövs finns vi som ert bollplank och samarbetspartner.

Vad tyckte du om informationen på den här sidan?
DåligBra
(7 personer har röstat.)
Loading...