Våra T-Team certifieringar

Home / Tjänster / Våra T-Team certifieringar

Takcentrum CertifieringarVi vet att inget tätskikt är bättre än hur det installeras. Därför är kraven på kvalitén på installationen och hantverkarens yrkesskicklighet minst lika viktig som materialet.

Vi jobbar långsiktigt. Det är just långsiktigheten som har gjort oss till en pålitlig leverantör av tak och tätskikt till marknadens bästa entreprenörer och takläggare.

Efter att ha genomgått nödvändiga teoretiska och praktiska utbildningar på materialfunktion och läggningsteknik kan våra kunder titulera sig som T-Team takentreprenörer och få tillgång till Tätskiktsakademins alla online kurser för genomgång eller fräscha upp sina gamla kunskaper när och hur ofta de själva vill.

Dessutom, efter genomgången utbildning och certifiering kommer våra T-Garantier blir tillgängliga för T-Team takentreprenörer. T-Garantier är samlingsnamnet på alla våra tak och tätskiktsgarantier. T-Garantier innehåller flera heltäckande och omfattande garantier som är utan tvivel en av marknadens mest generösa tätskiktsgarantier.

Våra certifieringar av våra T-Team medlemmar innehåller pedagogiska och interaktiva principdetaljer och läggningsanvisningar i en mångsidig utbildningsprocess med interaktiva 3-D modeller baserad på senaste AMA samt våra tätskiktsleverantörers anvisningar och rekommendationer. Kurserna är baserade på ett block med teoretisk del som följs upp av ett block med praktiska hands-on övningar.

Vår framgång när det gäller våra T-Garantier bygger på ett kontinuerligt samarbete mellan våra T-Team takentreprenörer, oss och våra leverantörer för att ständigt förbättra våra produkter samt kvalitetssäkring av allt vi gör. T-Garantier är samlingsnamnet på alla våra tak och tätskiktsgarantier tillgängliga för våra T-Team medlemmar.

Tack vare många års erfarenhet och våra pågående certifieringar är T-Team takentreprenörer kunniga och välutbildade. De är engagerade och kan både material och läggningsmetoden utan och innan. T-Team takentreprenörerna är väl bekanta med AMA normer och tillämpar dessa normer och direktiv i sitt dagliga arbete. T-Team medlemmarna kan montering och säkerhetskraven och vet exakt hur dessa krav ska hanteras.

Takcentrums Tätskiktsakademi är den första och främsta online utbildningssajten för träning och certifiering av takläggare och tätskiktsarbetare i Sverige. Principdetaljer och läggningsanvisningarna följer AMAs riktlinjer och är gjorda i en tredimensionell och interaktiv miljö. Kurserna är baserade på en teoretisk del som följs upp av praktiska påbyggnadskurser med hands-on övningar.

Vad tyckte du om informationen på den här sidan?
DåligBra
(5 personer har röstat.)
Loading...