T-Team Takentreprenörer

Home / Tjänster / T-Team Takentreprenörer

T-TeamT-Team takentreprenörer är kunniga och välutbildade. De är engagerade och kan både material och läggningsmetoden utan och innan. T-Team takentreprenörerna är väl bekanta med AMA normer och tillämpar dessa normer och direktiv i sitt dagliga arbete. T-Team medlemmarna kan montering och säkerhetskraven och vet exakt hur dessa krav ska hanteras.

Det är självklart att inget tätskikt är bättre än hur det hanteras och installeras. Därför är kraven på kvalitén på hanteringen, installationen och hantverkarens skicklighet oftast till och med viktigare än själva materialet vare sig det handlar om exponerat tätskikt eller ett inbyggt tätskikt.

På Takcentrum jobbar vi långsiktigt. Det är just långsiktigheten som har gjort oss till en pålitlig leverantör av tak och tätskikt till marknadens bästa entreprenörer och takläggare. Att arbeta med de bästa ställer stora krav på oss och den service som vi erbjuder våra kunder. Att ha bibehållit vår höga marknadsposition bland de bästa i branschen i 25 år är något vi är väldigt stolta över.

T-Team är ett forum för våra närmaste och auktoriserade kunder som har genomgått nödvändiga utbildningar när det gäller både läggningsteknik och materialkännedom. Inom T-Team takentreprenörernas nätverk tar vi del av varandras erfarenheter, bygger upp nya kontakter och förstärker vårt nätverk för ett professionellt samarbete i en miljö där vi hela tiden strävar efter en ömsesidig kompetensutveckling och kvalitetssäkring av takarbeten.

Efter att ha genomgått nödvändiga teoretiska och praktiska utbildningar på materialfunktion och läggningsteknik kan våra T-Team entreprenörer titulera sig som auktoriserade T-Team takentreprenörer och få tillgång till Tätskiktsakademins alla online kurser för genomgång eller för att fräscha upp sina gamla kunskaper.

Efter genomgången utbildning och certifiering kommer våra tak och tätskiktsgarantier blir tillgängliga för T-Team takentreprenörer. Dessa heltäckande och omfattande tätskiktsgarantier är ett resultat av långsiktigt arbete mellan våra takentreprenörer, oss och våra leverantörer.

Vad tyckte du om informationen på den här sidan?
DåligBra
(5 personer har röstat.)
Loading...