Sveriges första och främsta Tätskiktsakademi

Home / Tjänster / Sveriges första och främsta Tätskiktsakademi

Takcentrum KvalitetTakcentrums Tätskiktsakademi utbildar individer och organisationer inom områden materialkännedom, funktion och tätskiktsarbete på tak.

Takcentrums Tätskiktsakademi är den första och främsta online utbildningssajten för träning och certifiering av takläggare och tätskiktsarbetare i Sverige. Principdetaljer och läggningsanvisningarna följer AMAs riktlinjer och är gjorda i en tredimensionell och interaktiv miljö. Kurserna är baserade på ett block med teoretisk del som följs upp av ett block med praktiska hands-on övningar.

Genom pedagogiska och interaktiva principdetaljer och läggningsanvisningar ger vi våra T-Team medlemmar en mångsidig utbildning med interaktiva 3-D modeller enligt senaste AMA samt våra tätskiktsleverantörers anvisningar och rekommendationer.

Efter att ha genomgått nödvändiga teoretiska och praktiska utbildningar på materialfunktion och läggningsteknik kan våra T-Team entreprenörer titulera sig som T-Team takentreprenörer och få tillgång till Tätskiktsakademins alla online kurser för genomgång eller fräscha upp sina gamla kunskaper.

Efter genomgången utbildning och certifiering kommer våra tak och tätskiktsgarantier blir tillgängliga för T-Team takentreprenörer.

Pappläggarkurs - Mineral-Helasta Glada kursdeltagare - Resitrix Resitrix läggningskurs Ytterhörn - Resitrix

För ytterligare information om våra tätskiktsakademi besök vår hemsida www.tätskiktsakademin.se eller ring oss på 08-522 320 55.

Vad tyckte du om informationen på den här sidan?
DåligBra
(5 personer har röstat.)
Loading...