Våra butiker

Home / Våra butiker

Med två yrkesbutiker belägna i anslutning till våra kundcenter på Västbergavägen 43 och Stockholmsvägen 35 i Stockholm erbjuder vi våra kunder Sveriges bredaste sortiment av takverktyg, tätskikt och tillbehör till proffsen på tak och tätskikt.

Efterfrågan på våra specialprodukter för takproffs ökar snabbt och stadigt. Från våra fysiska proffsbutiker tar vi nu steget att kunna erbjuda våra specialprodukter rikstäckande via vår e-handelsplattform. Via Takcentrumbutiken.se förlänger vi vår räckvidd och når ut till yrkesproffs inom tak och tätskikt verksamma över hela landet.

Att vi har det där speciella som behövs på taken; specialverktyget, takmassan, röksimulatorn, primern, takbrunnen, stosen, asfaltskokaren, PIR-isoleringen, tätskiktet, testbollen för läckage och allt annat för vår unika bransch. Detta hittar ni hos oss så att ni snabbt är igång och minimerar stillestånd på taken.

Våra yrkesbutiker för takproffs är bekväma, lättillgängliga och välbesökta, strategiskt belägna alldeles intill E4:an i Västberga industriområde och Bredden handelsplats i norr.

Våra butiker är träffpunkter där sortiment, kompetens och tillgänglighet möts på ett sätt som uppskattas av alla. Hit kommer våra kunder dagligen för att hämta ut material, få teknisk hjälp, diskutera val av material och appliceringsmetod, hyra svetsmaskiner, köpa verktyg eller bara ta en paus mellan två jobb.

Vi har ett sortiment som attraherar Takentreprenörer, Plåtslagare såväl som Byggentreprenörer – jaa, alla som uppskattar kvalité på taken. Vårt unika sortiment är inriktat på just yttertak och tätskikt, inget annat.

Vårt läge och vår tillgänglighet gör oss till Sveriges närmaste leverantör av tätskikt, PIR-isolering och taktillbehör – med andra ord allt som krävs för att skapa täta och säkra tak.

Västbergavägen 43, Hägersten, Västberga Industriområde

Stockholmsvägen 35, Upplands Väsby, Breddens Industriområde

Vad tyckte du om informationen på den här sidan?
DåligBra
(9 personer har röstat.)
Loading...